Menu Luk

CREO Arkitekter A/S

Virksomhedsbeskrivelse

CREO ARKITEKTER A/S

CREO Arkitekter er et aktieselskab stiftet i 2003. Virksomheden er forankret i Odense med en historie, der rækker tilbage til etableringen i 1945.

MISSION

”CREO Arkitekter tilbyder værdiskabende og mangfoldig rådgivning, der bygger på troværdighed og loyalitet”

Som kunde og samarbejdspartner vil du i hverdagen opleve det på denne måde:

Værdiskabende – Vores løsninger skaber en værdi for vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.

Mangfoldig – Vi leverer løsninger til mange slags samfundslag i samfundet.

Troværdighed – Vores adfærd og de løsninger, vi leverer, virker troværdige, og det lever op til de krav der blev efterspurgt. Men vi udfordrer også et ønske.

Loyalitet – Vi arbejder loyalt for CREO, vores samarbejdspartnere og kunder. Vi siger tingene, som de er med fokus på den opgave, vi skal løse.

VISION

”Vi vil være et arkitektfirma med en bæredygtig projektkultur – der leverer lønsom, kundeorienteret og robust rådgivning”

Bæredygtig projektkultur – Vores projektkultur skal have baggrund i projektlederkompetencer og tage afsæt i en procesorienteret arbejdsmetode der understøtter et samarbejde i teams. Vores projekter skal udfordres med en designproces der understøtter genanvendelig og levedygtige løsninger.

Lønsomhed – Vi skal levere projektløsninger der giver værdi for os som virksomhed i form af et økonomisk overskud. Værdiskabelsen skal gøre, at vores kunder og samarbejdspartnere oplever mérværdi og medløb i de projekter vi skaber gennem vores samarbejde.

Kundeorienteret – Vi vil skabe en kultur der ser kunden med ét fokus på tværs af vores markedsområder og fagligheder. Vores kunderelation skal være så respektfuld og stærk, at vores kunder efterspørger et samarbejde igen. Vi vil skabe en positiv kundeoplevelse fra idéoplæg til afleveret projekt.

Robust rådgivning – Vores rådgivning skal være bygbar og brugbar baseret på en tværfaglig viden. Når vi samarbejder, planlægger vi et projekt og stiller skarpt på økonomi, tid, kvalitetskrav og risici. Hos os gransker vi vores projekter og viser det gerne frem.

Besøg vores hjemmeside - CREO ARKITEKTER A/S

Nuværende stillinger hos CREO Arkitekter A/S