Menu Luk

Enkelt og effektivt rekrutteringssystem på 2 min. 

Vores rekrutteringssystem kræver ingen licenser, installation, uddannelse etc. Det virker nu og her i skyen når du har udfyldt nedenstående virksomhedsoplysninger.

Jobviser.dk er samtidig en velbesøgt jobportal med flere tusinde månedlige besøg og som eneste jobportal fuldt integreret med de sociale medier.

Tiltræk flere ansøgere – specielt passivt jobsøgende


Det er nemt at sprede ledige stillinger ud og komme i kontakt med passivt jobsøgende gennem social share funktionerne. Går I skridtet videre er det samtidig enkelt at styre og belønne leads fra medarbejdere der peger på potentielle kandidater i deres netværk.   

Tilknyt ubegrænset antal kollegaer til at deltage i rekrutteringsprocessen og forbind systemet med jeres hjemmeside på få minutter og spar endnu mere tid.

Når du slår en jobannonce op her vises den således automatisk på jeres hjemmeside – læs mere hvordan her

Brugerkonto
Virksomhed
Lokation

Hvis vi forestiller os du sidder i en virksomhed med 20 projektledere og du skal ansætte endnu en kollega til denne gruppe, hvorfor så ikke aktivere disse 20 medarbejdere i denne proces?

De vil helt givet i deres netværk have venner, kammerater etc. der sidder med samme gode kompetencer og de ved sikkert også hvis deres deres ven, kammerat drømmer om nye udfordringer!

På alle jobannoncer er der mulighed for at dele jobannoncen via e-mail.

Det er denne funktion du skal anvende, hvis du også gerne vil belønne dine kollegaer for at komme med et lead, der i sidste ende giver jer den nye medarbejder I søger efter.

Hvor mange gange har I ikke søgt forgæves efter nye folk? eller ikke lige fundet de rette profiler? og hvad har det ikke kostet i spildte dyre jobannoncer?

Brug nogle få penge af de annoncekroner I alligevel bruger, og brug dem på at belønne de medarbejdere der kommer med de rigtige leads til jer!

  • Opfordre dine kollegaer til at dele jobannoncen via e-mail share i deres netværk og fremhæv, at såfremt et sådant lead i sidste ende resulterer i en fastansættelse, så kvitterer I med en bonus på kr. XXX 
  • Bonussen udbetales som almindelig løn og beskattes 
  • Ansætter I den nye medarbejder og har en kollega sendt en deling af opslaget før 1. samtale, kvitterer I med bonussen herfor
  • Er der flere medarbejdere der har peget på samme kandidat før 1. samtale og som efterfølgende ansættes, så deles bonussen mellem disse
  • Det er altid den delte mail der i sidste ende afgør hvem der er berettiget til en bonus

De fleste af vores kunder kan nøjes med én brugerprofil idet de kan tilknytte ubegrænset antal kollegaer til denne profil

Har I behov for flere brugerprofiler giver vi 50% på alle efterfølgende oprettelser

Alle vores løsninger kan betales via kreditkort – ønsker du at modtage en faktura så klik her

Er du sikker på at ville slette denne fil?
/