Menu Luk

Arkitektpraktikant

CREO Arkitekter A/S
Oprettet
14/09/2023
Ansøgningsfrist
10/09/2030
Lokation
Thomas B. Thriges Gade 46D, st., Odense C, Denmark
Kategori
Job type
Praktik  

Stillingsbeskrivelse

SKAL DU VÆRE MED?

creo arkitekter søger en frisk arkitektpraktikant

Som praktikant hos creo arkitekter får du mulighed for at være en del af en dejlig tegnestue med placering centralt i Odense.

Gennem dit praktikophold vil du få mulighed for at udvikle en større forståelse for arkitekturens faser og samarbejde på tværs af fagligheder og med virkelighedens udfordringer.

Vi lover:

  • at du vil blive en del af vores team bestående af dygtige arkitekter og konstruktører, du vil få mulighed for at blive involveret i alle arbejdsprocesser og få hands-on erfaring med projekter fra start til slut, på lige fod med resten af vores team.

Dette er en unik chance for at få praktisk erfaring inden for arkitekturen og lærer af erfarne kollegaer. Du vil blive udfordret og få mulighed for at anvende dine teoretiske færdigheder i virkelige projekter.

Vi har et fagligt og socialt fællesskab, både i vores daglige samarbejde, samt ved studieture og i vores fredagsbar.

Desuden lover vi at du ikke bliver placeret i modelværkstedet og at vi går hjem til tiden 😉

Vi forventer:

  • at du er frisk på nye faglige udfordringer, at du tager ansvar for dine opgaver og at du er engageret, desuden forventer vi, at du har lyst til at være en del af vores fælleskab.
  • at du bruger muligheden som praktikant hos os til dygtiggørelse af dine fagligheder.

Er du interesseret i at blive praktikant hos creo til foråret 2024? Så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning via denne portal.

Send
Drop filer her søg filer ...
Er du sikker på at ville slette denne fil?
/