Menu Luk

Student til nationalt videns- og kompetencecenter for brugerinddragelse i sundhedsvæsenet

Danske Patienter
Oprettet
13/06/2023
Ansøgningsfrist
08/08/2023
Lokation
Kompagnistræde 22, 1. sal, Denmark
Kategori
Job type
Deltid  

Stillingsbeskrivelse

Kunne du tænke dig at styrke din faglighed og tage del i vidensudviklingen om et forbedret sundhedsvæsen, hvor patienter og pårørendes behov og præferencer bliver inddraget i behandlingsforløb? Så er denne studenterstilling måske noget for dig

ViBIS arbejder med brugerinddragelse med det formål, at brugere af sundhedsvæsenet skal have større indflydelse på udviklingen af sundhedsvæsenet og på deres eget forløb og behandling. Som student i ViBIS vil du bistå med blandt andet research- og formidlingsopgaver og samtidig få mulighed for at krydre dit CV med et førende videnscenter indenfor brugerinddragelse, som er med til at give større patientsikkerhed og højere livskvalitet hos patienter.

Vi søger en studentermedhjælper med bredt kendskab til både samfunds- og sundhedsvidenskab, da dine opgaver kommer til at spænde vidt inden for begge faglige felter. Der vil være en god balance mellem dine opgaver, så du udvikler dig fagligt, men også har nogle dage, hvor du kan sætte tjek ved mindre opgaver.

Du vil blive tilkoblet en medarbejder, der koordinerer dine opgaver og har ansvar for din trivsel. Afhængigt af organisationens behov og dine interesser, kan der forekomme mindre opgaver i andre teams – for eksempel i vores politiske arbejde eller i forbindelse med analyser. Der vil selvfølgelig være rig mulighed for sparring med dine kollegaer på kryds og tværs af teams

Dine opgaver

Dine opgaver vil variere, og du skal på den ene side være god til at arbejde systematisk og nørde forskningsartikler og på den anden side være glad for at arbejde med menneskelige relationer. Det kan for eksempel være at:

 

 • Litteratursøge på nye metoder til brugerinddragelse
 • Lave desk research og skrive vidensopsamlinger
 • Sende mails ud til deltagere i vores netværksarrangementer
 • Hjælpe en projektleder med at organisere en workshop på en hospitalsafdeling
 • Udarbejde en drejebog til et undervisningsforløb og lave slides i samarbejde med en projektleder
 • Lave evaluering af et kursusforløb
 • Lave interview og skrive en artikel om et inddragelsesprojekt til ViBIS’ kanaler

Om dig

Vi forestiller os, at du læser en sundheds- eller samfundsvidenskabelig uddannelse som for eksempel folkesundhedsvidenskab, sociologi eller statskundskab – og du har gerne minimum to år tilbage af din uddannelse.

 

Uanset din baggrund forventer vi, at du:

 • Har flair for skriftlig formidling, så det både er modtagerorienteret, spændende og præcist
 • Er struktureret i dit arbejde, dygtig til at danne overblik og har sans for detaljen
 • Er omstillingsparat, så du både trives med at sidde med længerevarende, detaljeorienterede opgaver, men også er klar på at løse hasteopgaver ved behov
 • Er god til at samarbejde
 • Har et overordnet kendskab til, hvordan sundhedsvæsenet fungerer

Hvem er vi?

ViBIS er et nationalt videns- og kompetencecenter for brugerinddragelse i sundhedsvæsenet. Centret er startet af Danske Patienter, som er paraplyorganisation for patient- og pårørendeforeninger i Danmark.

 

Vi brænder for at gøre en forskel for patienter og pårørende i det danske sundhedsvæsen – for eksempel ved at klæde sundhedsprofessionelle på til at bedrive god inddragelse af brugerne.

Vi er en ung og social organisation med cirka 25 medarbejdere, der alle brænder for at gøre en forskel for patienter og pårørende. Hos os er der højt til loftet, en flad struktur og vi hygger os sammen på tværs af teams – både i og uden for arbejdstid. Dine nærmeste kolleger bliver i kompetenceteamet under ViBIS, hvor der er fem faste medarbejdere, som udbyder kurser mv. i brugerinddragelse.

 

Praktisk 

Stillingen er på 15 timer om ugen, gerne fordelt på to faste dage. Vi holder til i Kompagnistræde 22 i København K, hvor du får din daglige gang.

 

Send din ansøgning og CV i ét samlet dokument via linket. Der er frist for ansøgning den 7. august 2023 og der er samtaler i uge 34. Hvis det er dig, der bliver vores nye studentermedhjælper, er det med opstart omkring den 1. september 2023.

 

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt vicedirektør Annette Wandel på telefon 25333507 eller projektleder Azadeh Grønbæk Afsar 33414741.  

 

Du kan læse mere om ViBIS på www.vibis.dk og Danske Patienter på www.danskepatienter.dk.