Menu Luk

Student til kommunikation i Danske Patienter

Danske Patienter
Oprettet
21/12/2023
Ansøgningsfrist
01/02/2024
Lokation
Kompagnistræde 22, 1. sal, Denmark
Kategori
Job type
Deltid  

Stillingsbeskrivelse

Vil du bidrage med hele kommunikationspaletten, når Danske Patienter sætter patienter og pårørendes stemme på den politiske dagsorden og i medierne, så er du den student, vi mangler.

Danske Patienter er i toppen af de mest indflydelsesrige interesseorganisationer i Danmark, og vi arbejder hver dag for, at politikere i hele landet har patienter og pårørendes interesser top-of-mind, så vi forbedrer forholdene for mennesker ramt af sygdom og deres pårørende.

Vi repræsenterer mere end 900.000 danskere gennem både større og mindre patientorganisationer – lige fra mastodonter som Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen til små foreninger som Sjældne Diagnoser og Fibromyalgi- og Smerteforeningen.

Vi søger en student, der kan understøtte vores kommunikationsindsatser – i tekst og grafik og på tværs af vores mange kanaler.

 

Om arbejdet

Vi har løbende mange projekter, analyser og politiske indspil, der skal rykke dagsordener og mobilisere til ændrede holdninger. Og du er med til at understøtte vores kommunikation ved at:

  • Skrive nyhedsartikler, interviews og temasider – både med korte deadlines og som led i større projekter.
  • Lave nyhedsbreve og opdatere vores hjemmeside.
  • Være kreativ og have sans for visuel kommunikation.
  • Bidrage til, at vores budskaber trænger gennem algoritmens nåleøje på de sociale medier – ved for eksempel at bruge visuelle virkemidler, grafikker og lignende.
  • Gøre os klogere, for eksempel ved at lave målgruppeanalyser og måle på vores performance.

Vi lægger stor vægt på, at du som studentermedhjælper får en god afveksling mellem faste driftsopgaver, som du altid kan kaste dig over, og større udviklingsopgaver, hvor du får et selvstændigt ansvar – selvfølgelig med tæt sparring.

Din arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer om ugen med fleksibilitet i eksamensperioder og lignende.

Den rette kandidat

  • er en engageret skribent med interesse, blik for og gerne erfaring med visuel kommunikation
  • kan skrive fejlfrit, klart og levende
  • er initiativrig, struktureret og trives i at håndtere sideløbende opgaver
  • kan tænke strategisk og har øje for den kontekst, vi kommunikerer i
  • læser på en relevant uddannelse, hvor kommunikation er i fokus, og har minimum et år tilbage

 

Danske Patienter som arbejdsplads

Ud over en arbejdsplads, der er centralt beliggende i København K, tilbyder vi også et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, plads til sjov og gode udviklingsmuligheder.

Du bliver en del af vores kommunikationsteam med tre kollegaer, der arbejder tæt sammen og som gerne både vil lære fra sig og tage imod nye input og ideer fra dig.

Samlet set er Danske Patienters sekretariat på omkring 25 medarbejdere og studenter. I frokostpausen drøfter vi gerne nye TV-serier og store sportsbegivenheder, og vi har som regel et hyggeligt arrangement i kalenderen at se frem til. Vi hjælper hinanden og løfter i flok – hvad enten det gælder faglige såvel som praktiske opgaver.

 

Lyder det som noget for dig?

Så upload din ansøgning og CV i ét samlet dokument her senest den 31. januar 2024. Vi indkalder løbende til samtale. Ansættelse pr.1 marts eller hurtigst muligt derefter.

Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv til kommunikationschef i Danske Patienter, Rikke Skovgaard, 31 18 93 42 / rs@danskepatienter.dk