Menu Luk

Praktikant til kommunikation i Sex & Samfund

Sex & Samfund
Oprettet
23/02/2024
Ansøgningsfrist
17/03/2024
Lokation
Lergravsvej 63, 2. sal, København S, Denmark
Kategori
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

Drømmer du om at arbejde i en NGO og få et arbejdsliv, hvor du kæmper for en sag?

Vil du skrive tekster, der engagerer, lave kampagner, der gør en forskel, og arbejde med digitale medier?

Og vil du være en del af Danmarks største undervisningskampagne rettet mod unge?

Så er du måske vores nye praktikant til efterårssemesteret 2024.

Som praktikant i Sex & Samfund vil du blive en del af et sjovt og skarpt kommunikationsteam, og du vil få indblik i, hvordan det er at arbejde i en NGO.

Du vil være med til at producere og løfte indhold på vores SoMe-platforme (Instagram, X, TikTok, LinkedIn, Facebook mv.), udvikle kampagne- og kommunikationsformater og deltage i pressearbejdet.

Du vil få lov til at afprøve mange dele af kommunikationsarbejdet, så du får relevante erfaringer at bygge videre på. Du vil selv kunne præge, hvor vi lægger fokus i dine opgaver - og selvfølgelig være med til at kæmpe for alle menneskers ret til at bestemme over egen krop og seksualitet.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Skrive tekster til kampagner, nyhedsbreve, hjemmesider og pressearbejdet.
  • Producere forskellige typer indhold til vores sociale medier. Du vil være en del af hele processen fra idegenerering til udgivelse. Det kan for eksempel være idéer og produktion af grafikker til Instagram og Facebook, finde på sjove trends til TikTok eller skrive fængende artikler til hjemmesiden og LinkedIn.
  • Producere kampagnemateriale i forbindelse med vores kampagner i anden halvdel af 2024 – herunder Uge Sex 2025, der når ud til ca. 23.000 lærere og mindst 400.000 elever. Her vil du få indblik i det maskinrum, der udgør Danmarks største undervisningskampagne rettet mod unge.
  • Assistere med diverse ad hoc kommunikationsopgaver.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Læser på en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, retorik eller lignende.
  • Har interesse for digital og skriftlig kommunikation og er vant til at tænke i målgrupper.
  • Er kreativ, nysgerrig og følger med i trends på sociale medier.
  • At du har masser af energi, er initiativrig og at du trives i et arbejdsklima, hvor opgaver løses både i teams og alene.
  • Gerne har erfaring med en eller flere af følgende: indhold til sociale medier, nyhedsbreve, videoredigering, webredigering, layout og grafik.

Vi tilbyder:
Du vil blive del af et lille og hyggeligt kommunikationsteam på 3-4 andre personer, der har hver deres spidskompetence inden for kommunikation, og som du vil kunne sparre med og få feedback fra. Du vil indgå på lige fod med resten af teamet, hvor dine idéer og inputs er værdsat. Vi arbejder tæt sammen med bl.a. kampagne-, fundraising- og politiske teams i Sex & Samfund.

Du vil få mulighed for at få indflydelse på dine arbejdsopgaver, så de matcher lige præcis det, som du synes er spændende og sjovt at lave. Derudover vil du få masser af ansvar, støtte fra teamet og lov til at bruge og udvikle dine kompetencer. Vi har tit travlt, men har det også virkelig sjovt.

Vi vil gerne være et godt praktiksted, så vi tilbyder også en snak med vores nuværende eller tidligere praktikanter, så du kan få et indtryk af os som praktikplads.

Vi ser gerne, at du kan være hos os i ca. seks måneder på 30-37 timer om ugen med opstart i august 2024 til og med uge 6 2025, men vi finder sammen ud af, hvad der passer bedst. Du må gerne i ansøgningen anføre, hvor lang tid du kan være i praktik.

Praktikken er som udgangspunkt ulønnet.

Ansøgning
Du kan ansøge om at komme i praktik ved at uploade din ansøgning og dit CV senest søndag d. 17. marts 2024. Da du kun kan uploade ét dokument, vil vi bede om, at du samler din ansøgning og dit CV i én PDF (Brug evt. PDF merge).

Samtaler afholdes sent i uge 12.

Yderligere oplysninger kan fås hos teamkoordinator for kommunikation Mikkel Dalum, md@sexogsamfund.dk

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion til at søge den ledige stilling.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på knapt 60 mio. kr.