Menu Luk

Praktikant til frivilligteamet, hvor unge rustes til engagement og politisk forandring

Sex og Samfund
Oprettet
26/09/2022
Ansøgningsfrist
20/11/2022
Lokation
Lergravsvej 63, Denmark
Kategori
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

Brænder du for at bidrage til at festkulturen i nattelivet bliver samtykkebaseret og uden overgreb? Vil du arbejde med aktivisme og kommunikation målrettet unge frivillige? Og kæmpe sammen med de frivillige for at stoppe voldtægter og grænseoverskridende adfærd i nattelivet?

Sex & Samfund søger en praktikant, der kan kommunikere motiverende med de frivillige og formidle vores aktiviteter og kampagner ud til hele landet.

Som en del af frivilligteamet indgår du i arbejdet med at støtte frivillige i at udvikle aktiviteter, der skal sikre en samtykkebaseret festkultur blandt unge. Du får masser af ansvar og udfordrende opgaver, og kan regne med god sparring og engagerede kolleger.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Sikre at al viden og værktøjer i indsatsen er lettilgængelige for alle frivillige
  • Producere forskellige typer kommunikationsprodukter og tekster. Du vil være involveret i hele processen fra idegenerering til udgivelse.
  • Bidrage til udvikling og afvikling af Sex & Samfunds uddannelsesforløb og workshops for frivillige
  • Online kommunikation og understøtte rekruttering på Sex & Samfunds SoMe platforme

Vi lægger vægt på, at du:

  • brænder for klar og motiverende kommunikation og vil gøre en forskel ift. samtykke
  • er initiativrig og arbejder selvstændigt
  • har erfaring med f.eks. indhold til SoMe, layout (Canva) og fangende tekster
  • har erfaring med kommunikation, kampagner eller events
  • har erfaring med Sex og Samfunds indsatsområder og/eller køn, krop og seksualitet
  • eventuelt kan bruge SoMe strategisk i politisk kampagnearbejde

Vi tilbyder:
Et spændende, udfordrende og udviklende (ulønnet) praktikforløb i en dynamisk og anerkendt organisation. Hos os kan du være med til at sikre en verden, hvor alle har ret til at bestemme over deres egen krop og seksualitet og en verden, som ikke accepterer at diskrimination, forfølgelse, sexsygdomme eller uønskede graviditeter ødelægger liv både i Danmark og internationalt. Du vil få erfaring med kampagneplanlægning og community organizing i en travl, ofte sjov og varieret dagligdag sammen med omkring 50 dygtige kolleger på Amager.

Praktikforløbet forventes at strække sig fra enten januar eller februar 2023 til sommeren 2023. Arbejdstiden er som udgangspunktet 30-37 timer ugentligt efter aftale.

Ansøgning
Du kan ansøge om at komme i praktik ved at uploade din ansøgning og dit CV på https://sexogsamfund.dk/ledige-stillinger senest 20. november 2022. Da du kun kan uploade ét dokument, vil vi bede om, at du samler din ansøgning og dit CV i én PDF (Brug evt. PDF merge).

Vi indkalder løbende til samtale og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til praktikken, kan du kontakte Amanda Ritz på mail: ar@sexogsamfund.dk.

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion til at søge den ledige stilling.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk/frivillig

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på knapt 60 mio. kr.