Menu Luk

Er du Sex & Samfunds nye regnskabsmedarbejder?

Sex og Samfund
Oprettet
10/05/2023
Ansøgningsfrist
31/05/2023
Lokation
Lergravsvej 63, København, Danmark, Denmark
Kategori
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

Er du en dygtig bogholder, der mestrer det meste inden for bogføring og lønadministration? Er du selvkørende og serviceminded – og ikke bange for at være en nøglemedarbejder og selv sætte dit eget præg på opgaveløsningen? Trives du med en alsidig hverdag i en spændende organisation med mange interessenter, der har brug for din hjælp?

Så søg stillingen som regnskabsmedarbejder i Sex & Samfund, som vi ønsker besat hurtigst muligt.

Dine opgaver

Som virksomhedens regnskabsmedarbejder vil dine arbejdsopgaver og ansvarsområder omfatte:

  • Administrere digital faktura-, udlæg- og rejseafregningshåndtering i zExpense
  • Bogføring og gennemføring af betalinger, herunder debitor- og kreditorstyring i Navision
  • Lønadministration for cirka 40 funktionærer og 60 timelønnede i Zenegy
  • Periodevise afstemninger, samt opgørelse og indberetning af moms og afgifter
  • Udarbejde afstemningsmateriale til brug for årsregnskaber, budgetopfølgning og controlling
  • Du vil få ansvaret for alle de sædvanlige regnskabsmæssige opgaver – og alt afhængig af din nysgerrighed og lyst til at lære nyt, vil du få mulighed for at præge og deltage i hele værdikæden

Din profil

  • Du har erhvervsmæssig erfaring med bogføring og lønadministration
  • Du er en ansvarsbevidst, struktureret bogfører med et smil og sætter en ære i at levere høj kvalitet
  • Du er fortrolig med de mest almindelige IT-systemer – og har du endnu ikke erfaring med at arbejde i Navision, digital faktura- og udlægshåndtering, tidsregistreringssystem og Zenegy Løn, har du mod på at lære det
  • Har du erfaring med administration af offentlige projektmidler vil det tælle positivt

Vi tilbyder dig
Et spændende og udfordrende job i en dynamisk organisation, hvor du er med til at arbejde for en verden, hvor alle har ret til at bestemme over deres egen krop og seksualitet. En verden der ikke accepterer, at diskrimination, forfølgelse, sexsygdomme eller uønskede graviditeter ødelægger liv både i Danmark og internationalt.

Herudover vil du få en travl, ofte sjov og varieret dagligdag sammen med ca. 50 dygtige kolleger på Amager og en arbejdsplads, der stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv samt tilbyder gode muligheder for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt.

Ansættelse i henhold til overenskomst med HK 37 timer om ugen og løn efter kvalifikationer.

Din ansøgning
Du kan søge stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV snarest muligt og senest den 31. maj 2023. Du bedes samle din ansøgning og dit CV i én PDF (brug evt. PDF merge). Ansøgninger der er fremsendt pr. e-mail vil ikke komme i betragtning til stillingen.

Vi holder samtaler løbende, med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt, og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Simone Muyingo Christensen på e-mail smc@sexogsamfund.dk eller tlf. 30 18 26 39.

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion til at søge den ledige stilling.

Du kan læse mere om Sex & Samfund på www.sexogsamfund.dk.

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk baggrund, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på omkring 60 mio. kr.