Menu Luk

KIBO Sikring

Virksomhedsbeskrivelse

Vi mener, at alle har krav på tryghed i hverdagen

I KIBO Sikring er det vores mission at skabe trygge rammer om liv og værdier. Vi værner om virksomheder og festivaler. Om soldaterne i Forsvaret og børnene i børnehaven. Som en af de største sikringsvirksomheder på markedet har vi kapaciteten til at tage hånd om både de små og store opgaver.

 

KIBO Sikring A/S - Foreningen af Lystbådehavne I Danmark

Overlad trygt sikkerheden til os

Vi har været i branchen i mere end 50 år, og det fortsætter vi med at være mange år endnu. Vores certificerede specialister inden for mekanisk sikring, elektronisk overvågning og mobilsikring kan løse både enkle og komplekse løsninger.

Ud fra en behovs- og risikoanalyse sikrer vores erfarne projektledere, at vi kommer omkring alle aspekter af din sikkerhed. Det er din sikkerhed for, at du får lige præcis den løsning, der dækker din risikoprofil – ikke kun i dag, men også fremadrettet.

Vi klarer hele installationen fra start til slut, og vi kan også tage hånd om den efterfølgende service og det fortløbende vedligehold. Du får altså en professionel sikringspartner, der tager din sikkerhed alvorligt, så du kan føle dig tryg – hver dag.

Nuværende stillinger hos KIBO Sikring

Fandt ikke nogen her