Menu Luk

Hansson og Knudsen A/S

Virksomhedsbeskrivelse

Om Hansson & Knudsen A/S

Hansson & Knudsen A/S blev grundlagt i 1946 i Haarby på Vestfyn af murermestrene Svend Hansson og Marius Knudsen. I 1995 flyttede virksomheden til Odense, hvor vi stadig har hovedkontor på Cikorievej 5.

I 2016 blev vi en del af Per Aarsleff-koncernen, og vi er i dag et moderne og effektivt entreprenør-, bygge- og anlægsfirma med mere end 300 ansatte fagfolk. Vi tror på, at engagerede medarbejdere medfører øget arbejdsglæde og kvalitet i vores projekter, og derfor sørger vi for løbende at uddanne vores folk og investere i et godt arbejdsmiljø. Vi har desuden en lang tradition for at tage lærlinge ind og uddanne fremtidens fagfolk.

 

Om Hansson & Knudsen A/S – Nybyg

Vores Nybyg-afdeling er i Hansson og Knudsen -regi en ny ambitiøs og tværfaglig afdeling, der gerne komplekse opgaver for offentlige bygherrer samt erhvervskunder. Vi vil gerne være med fra den første spæde ide, hvor de første streger sættes på tegnebrættet til den sidste fuge er lagt og nøglen er overdraget til kunden. Vi har et særligt fokus på de sydlige og østlige dele af Jylland, Fyn, Sjælland og især hovedstadsområdet. Nybyg er en agil organisation med afsæt i trekantområdet.

Nuværende stillinger hos Hansson og Knudsen A/S