Menu Luk

Vi søger to nye medarbejdere til vores Serviceafdeling med alsidige kompetencer

Hansson og Knudsen A/S
Oprettet
07/06/2022
Ansøgningsfrist
07/06/2023
Lokation
Cikorievej 5, Odense, Denmark
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

I Serviceafdelingen udfører vi langsigtede og akutte vedligeholdelsesopgaver, med særlig ekspertise indenfor om- og tilbygning i produktionsvirksomheder og offentlige institutioner. Vi udfører endvidere alle former for diamantboring, betonskæring mm. Afdelingen beskæftiger erfarne og professionelle fagfolk med stor indsigt og viden på området.

Du bliver således del af et stærkt team i en spændende virksomhed, hvor vi stiller store, men fair krav til hinanden. Arbejdet byder på en afvekslende hverdag med gode og kompetente kollegaer, hvor der til tider er stor travlhed.

 

Er du vores nye diamantskærer?

Du har erfaring med diamantboring, betonskæring, granitskæring mv. samt indsigt i det værktøj og udstyr vi anvender i afdelingen.

 

Er du vores nye servicemand (beton, maskinfører mm.)?

Du har prøvet lidt af hvert for at komme i betragtning til denne stilling. Du løser således opgaver indenfor både jord, beton, belægning, kloak som udgangspunkt og har sikkert også løst opgaver indenfor andre fagområder (tømrer, murer)

 

Fælles for begge stillinger er at du:              

  • er serviceorienteret og professionel i din tilgang til opgaverne
  • er stabil og møder til tiden
  • kan kommunikere tydeligt på dansk
  • har en solid føling og erfaring indenfor områderne
  • er tolerant og kan arbejde selvstændigt og i teams

 

Vi tilbyder naturligvis ordnede arbejdsforhold med pension og sundhedsforsikring, samt mulighed for køb af favorable medarbejderaktier.

 

Yderligere information:

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Jan Hansen på tlf.: 29 69 74 55 eller e-mail: janh@hansson-knudsen.dk.

 

Betonboring_7