Menu Luk

Studentermedhjælper til digital kommunikation og kampagner søges!

Sex og Samfund
Oprettet
06/03/2023
Ansøgningsfrist
21/03/2023
Lokation
Lergravsvej 63, Denmark
Kategori
Job type
Deltid  

Stillingsbeskrivelse

Vi leder efter en studentermedhjælper, som vil bruge alle sine færdigheder i en større sags tjeneste. For i Sex & Samfund kæmper vi for en verden, hvor ingen udsættes for seksuelle overgreb, og alle kan bestemme over egen krop.

Du vil komme til at spille en central rolle for arbejdet i afdelingen Engagement og Mobilisering, hvor vi står for Sex & Samfunds digitale kommunikation og kampagner.

Vi leder efter dig, der har mange tangenter at spille på. Dig, som vil sætte dem alle i spil i arbejdet med digital kommunikation, medlemshvervning og -fastholdelse. Både i vores daglige kommunikation og i vores kampagnearbejde, fx Uge Sex, Barnevognsmarchen og Copenhagen Pride. Nå ja, og naturligvis også i de obligatoriske dag-til-dag opgaver; fra at holde styr på vores webshop og kommentarerne på sociale medier til daglige deepdives i vores e-mailmarketing og kommunikation.

Du har højst sandsynligt selv haft fingrene i enten hjemmesidesystemer, professionelle e-mailprogrammer, medlemssystemer, annonceadministratorer på sociale medier eller lign. Og nu vil du gerne tage et spadestik dybere og afprøve i praksis, hvordan man forbinder det hele i den digitale kommunikation.

Her er, hvad vi leder efter: 

 • Én, der betragter det digitale som sin hjemmebane, og som interesserer sig for kommunikation og teknikken bag.
 • Én som ikke er bange for at kaste over nye (eller kendte) digitale systemer
 • Én som trives med en blanding af faste og dag-til-dag opgaver.
 • Én som uden frygt kan se et regneark (Excel) i øjnene og har lyst til at undersøge og bruge tal og statistik til at understøtte den digitale kommunikation.
 • Kan du skrive, så er det ligeledes en kæmpe bonus.
 • Og har du erfaring med nonprofitorganisationer eller virksomheder, er det toppen, men ikke et ‘must’. Du skal dog have en ægte interesse i vores samfund, og i de måder vi kan ændre det på.
 • Du skal være en ambitiøs, fleksibel og omstillingsparat go-getter, som... Nej nej, rolig nu, det er en joke! Men du søger forhåbentligt jobbet, fordi du kan spejle dig selv i opgaverne og gerne vil udvikle dig inden for dem.
 • Come as you are. Vi skeler hverken til køn, kønsidentitet, seksualitet, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Og her er jobbet beskrevet helt kort: 

 • Du ansættes som studentermedhjælper.
 • Arbejdstiden er som udgangspunkt 12 timer om ugen, men med mulighed for flere timer, såfremt det ønskes.
 • Jobbet, eller rettere vi, tager selvfølgelig højde for, at du er studerende (flex, flex, flex).
 • Og så er det et job, hvor du får helt konkrete opgaver og ansvarsområder.
 • Sidst, men ikke mindst, så bliver du en del af et team, hvor vi har en åben og uformel (takt og) tone i gensidig respekt for hinandens faglighed og særhed.

Spørgsmål?
Har du nogen spørgsmål til stillingen, så ring til Rune Nordstrøm Pedersen på tlf. 21 64 32 12.

Det praktiske
Send din ansøgning og cv til os hurtigst muligt! Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat.

Du ansøger ved at uploade din ansøgning og cv i én samlet PDF. Vi modtager ikke ansøgninger via email.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk.

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk baggrund, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på knapt 60 mio. kr.