Menu Luk

Student til politisk arbejde for patienter og pårørende

Danske Patienter
Oprettet
15/08/2022
Ansøgningsfrist
05/09/2022
Lokation
Kompagnistræde 22, 1. sal, Denmark
Kategori
Job type
Deltid  

Stillingsbeskrivelse

Vil du bidrage til interessevaretagelsen, når Danske Patienter sætter patienter og pårørendes stemme på den politiske dagsorden, så kan du være den student, vi mangler. 

Danske Patienter er i toppen af de mest indflydelsesrige interesseorganisationer i Danmark, og vi arbejder hver dag for, at politikere og andre beslutningstagere i sundhedsvæsenet træffer beslutninger, som forbedrer forholdene for kronisk syge og deres pårørende.  

Vi repræsenterer mere end 900.000 danskere gennem både større og mindre patient- og pårørendeorganisationer – lige fra store organisationer som Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen til små foreninger som Sjældne Diagnoser og Fibromyalgi- og Smerteforeningen. 

Vi søger en student, der kan hjælpe os med at søge information, formulere holdninger og formidle skarpe analyser og ny viden.  

 

Om arbejdet 

Vi har løbende politiske mærkesager, hvor budskaber skal formuleres og formidles.  Og du er med til at understøtte vores interessevaretagelse ved at: 

 • formulere politiske budskaber i høringssvar 
 • udarbejde vidensnotater til politikudvikling  
 • at bidrage til ledelsesbetjening, fx skrive referater, koordinere møder mv.) 
 • bidrage til formidling af budskaber på hjemmeside og via sociale medier  
 • Indgå i udvikling af politiske holdninger i samarbejde med teamet 

 

Vi lægger stor vægt på, at du som studentermedhjælper får en god afveksling mellem faste driftsopgaver, som du altid kan kaste dig over, og større udviklingsopgaver, hvor du får et selvstændigt ansvar – selvfølgelig med tæt sparring.  

Din arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer om ugen – og vi er naturligvis fleksible i forhold til eksamensperioder og lignende. 

Den rette kandidat 

 • kan skrive fejlfrit, klart og levende 
 • trives med at have ansvar 
 • er god til at samarbejde  
 • læser på en relevant uddannelse, hvor sundhedspolitik er i fokus, fx Folkesundhedsvidenskab eller Statskundskab  
 • har minimum to år tilbage af studiet 
 • kan tænke strategisk og har øje for den kontekst, vi kommunikerer i 

 

 

Danske Patienter som arbejdsplads 

Ud over en arbejdsplads, der er centralt beliggende i Købehavn K, tilbyder vi også et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, plads til sjov og gode udviklingsmuligheder.  

Du bliver en del af et polititeam på tre, og et sekretariat med omkring 25 faste medarbejdere og studenter, der alle brænder for at gøre en forskel. Vi er en social arbejdsplads, hvor vi interesserer os for hinanden og som regel har et fælles kollegialt arrangement i kalenderen at se frem til. Vi hjælper hinanden og løfter i flok – hvad enten det gælder faglige såvel som praktiske opgaver. 

 

Praktisk 

Vi har kontorer på Kompagnistræde 22 i København K. 

Ansøgning og CV sendes ét samlet dokument. Der er frist for ansøgning den 4. september 2022.  Vi forventer at afholde samtaler i uge 37/38.  

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt vicedirektør Annette Wandel på telefon 25 33 35 07, e-mail: aw@danskepatienter.dk eller sundhedspolitisk konsulent Sofie Rasmussen på 33414727,
e-mail: sr@danskepatienter.dk  

Du kan læse mere om Danske Patienter på www.danskepatienter.dk og ViBIS på www.vibis.dk