Menu Luk

Sex & Samfund søger Privatsektorrådgiver

Sex og Samfund
Oprettet
20/05/2022
Ansøgningsfrist
20/05/2023
Lokation
Lergravsvej 63, København, Denmark
Kategori
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

Brænder du for at etablere og drive spændende og innovative partnerskaber mellem virksomheder, NGO’er branche-og arbejdsgiverorganisationer, har du erfaringer fra privatsektorsamarbejde i udviklingslande, og ønsker du at fremme ligestilling, sundhed og rettigheder i den private sektor? Så er du måske vores nye Privatsektorrådgiver. Stillingen er ledig til besættelse hurtigst muligt.

Som vores nye Privatsektorrådgiver vil du få ansvar for:

  • At identificere, udvikle og drive strategiske privatsektor-samarbejder og indsatser
  • At varetage projektledelsen af vores privatsektorindsatser i Kenya og i andre lande efter behov
  • At bidrage til udvikling af kommunikationsmaterialer og værktøjer målrettet virksomheder
  • At identificere fundraising-muligheder og udvikle konkrete ansøgninger som vil understøtte privatsektorområdet.
  • At sætte dagsordener gennem fortalervirksomhed og repræsentere Sex & Samfund i diverse fora

Om dig:
Vi lægger vægt på, at du har 3-5 års relevant erfaring fra den private sektor, organisationer eller konkret erfaring med at samarbejde med virksomheder, investorer og/eller brancheorganisationer. Derudover er det vigtigt for os at:

  • Du kender til de centrale tilgange i arbejdet med virksomheder, herunder FNs Retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og Verdensmålene
  • Er god til at indgå i og vedligholde gode partnerskabsrelationer med forskelligartede aktører og arbejder smidigt i tværkulturelle sammenhænge
  • Du er skarp på de nye muligheder,er strategisk, analytisk og drevet af at skabe forandring
  • Du har et højt ambitionsniveau, er holdspiller, men evner også at arbejde selvstændigt, hurtigt og struktureret.
  • Det er et krav, at du taler flydende dansk og engelsk skriftligt som mundtligt og er villig til at rejse ca. 3 - 4  uger om året

Vi tilbyder:
En spændende, udfordrende og udviklende job i en dynamisk og internationalt anerkendt organisation, hvor du er med til at arbejde for en verden, hvor alle har ret til at bestemme over deres egen krop og seksualitet. En verden der ikke accepterer, at diskrimination, forfølgelse, sexsygdomme eller uønskede graviditeter ødelægger liv både i Danmark og internationalt. Herudover vil du få en travl, ofte sjov og varieret dagligdag sammen med ca. 50 dygtige kolleger på Amager.

Vi har overenskomst, hvor lønnen følger principperne for aflønning i staten.

Ansøgning:
Du kan søge stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV senest den 1. juni 2022. Da du kun kan uploade ét dokument, skal du samle din ansøgning og dit CV i én PDF (brug evt. PDF-merge). Ansøgninger der er fremsendt pr. e-mail vil ikke komme i betragtning til stillingen.

Hvis du har spørgsmål til det faglige indhold i stillingen, kan de rettes til Privatsektorrådgiver Layanna Martin på lm@sexogsamfund.dk fra den 16.-23. maj og herefter på tlf. 30 18 26 29, mens andre spørgsmål kan rettes til HR- og Administrationschef Bente Moeslund Laursen på tlf. 21 90 29 97.

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold, race eller religion til at søge den ledige stilling.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk.

Send
Drop filer her søg filer ...
Er du sikker på at ville slette denne fil?
/