Menu Luk

Sex & Samfund søger erfaren Public Affairs profil til arbejdet med seksuel og reproduktiv sundhed og trivsel

Sex og Samfund
Oprettet
29/11/2023
Ansøgningsfrist
05/01/2024
Lokation
Lergravsvej 63, Denmark
Kategori
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

Tror du, lige som os på, at alle har ret til seksuel sundhed og trivsel? Og motiveres du af at fremme seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder i og udenfor Danmark?  Så har du her chancen for netop det i en stilling, som kombinerer arbejdet med politik, sundhed og rettigheder i en dynamisk og alsidig hverdag.  Sex & Samfund søger en engageret og erfaren kollega indenfor Public Affairs, der brænder for at forme politiske beslutninger og påvirke fremtidens rammer for seksuel sundhed.  I denne stilling er du med til at sætte retningen for Sex & Samfunds arbejde med at fremme SRSR, skabe bæredygtige partnerskaber, herunder at varetage og styrke samarbejdet med kommuner og regioner. Stillingen er placeret i Sex & Samfunds politiske enhed og refererer til den politiske chef.

Ansvar og opgaver inkluderer bl.a.

  • Udvikle og implementere PA-strategi inden for SRSR, seksuel sundhed og trivsel i Danmark.
  • Vedligeholde og styrke samarbejdsrelationer med kommunale og regionale interessenter.
  • Skabe og drive initiativer for at fremme seksuel sundhed og trivsel.
  • Politisk ledelsesrådgivning
  • Overvåge og analysere politiske og samfundsrelaterede udviklinger inden for området.
  • Bidrage til Sex & Samfunds politiske arbejde på europæisk niveau

Om dig
Du har solid erfaring inden for public affairs, gerne inden for SRSR, global Health eller anden større sundhedsrelateret dagsorden.

Du kan vise os, at du har politisk tæft og tænker både analytisk og strategisk. Du har forståelse for lovgivning og politiske rammer relateret til SRSR og bredere samfundsmæssige dynamikker.

Du har solide kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt.

Du er en holdspiller, som både kan arbejde selvstændigt og gå foran med bolden, men som samtidigt har blik for at indgå i et team, som spiller hinanden op i en travl hverdag.

Du har sandsynligvis erfaring fra embedsværket, Christiansborg, interesseorganisation eller lignende og har en dokumenteret evne til at etablere og vedligeholde samarbejdsrelationer med forskelligartede aktører og interessenter. Hvis du har konkret erfaring med netværksskabelse på kommunalt og regionalt niveau vil det blive set som en fordel.

Vi tilbyder
En spændende, udfordrende og udviklende fuldtidsstilling i en dynamisk og anerkendt organisation, hvor du kan du være med til at arbejde for en verden, hvor alle har ret til at bestemme over deres egen krop og seksualitet. En verden der ikke accepterer, at diskrimination, forfølgelse, sexsygdomme eller uønskede graviditeter, ødelægger liv, hverken i Danmark og internationalt. Herudover vil du få en travl, ofte sjov og varieret dagligdag sammen med omkring ca. 50 dygtige kolleger på Amager.

Sex & Samfund er en arbejdsplads med fleksibel arbejdstid, med fokus på work-life balance og med gode rammer for tilrettelæggelse af dit arbejdsliv.

Hvis stillingen har vagt din interesse, og du er dedikeret, strategisk tænkende og har erfaring inden for feltet, kan det være dig, vi leder efter - vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV senest den 5. januar 2024. Der afholdes 2 runder samtaler fra midten af januar med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Vi vil bede dig samle din ansøgning og dit CV i én PDF (brug evt. PDF-merge). Ansøgninger der er fremsendt pr. e-mail, vil ikke komme i betragtning til stillingen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan de rettes til Politisk Chef, Maria Lindhardt, på ml@sexogsamfund.dk eller tlf. 30 18 26 36.

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion til at søge den ledige stilling.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på knapt 60 mio. kr.