Menu Luk

Sex og Samfund søger controller

Sex og Samfund
Oprettet
16/06/2022
Ansøgningsfrist
10/09/2022
Lokation
Lergravsvej 63, København, Denmark
Kategori
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med til at udvikle økonomistyringen i Sex & Samfund, og har du lyst til at arbejde med controlling af forskelligartet projekter? Så er du måske vores nye controller.

Du bliver en del af et mindre team på fire engagerede medarbejdere, der alle bidrager til et godt arbejdsmiljø og kollegaskab. Du vil få mulighed for at påvirke egne opgaver, udviklingen i afdelingen og økonomistyringen i Sex & Samfund. Der vil også være en forventning om, at du bidrager til den daglige bogføring og afstemninger i travle perioder og ved årsafslutningen.

Dine arbejdsområder vil blandt andet være 

 • Budgetlægning, udvikling, monitorering og administrativ understøttelse og kvalificering af projekter
 • Varetage budgetopfølgning i samarbejde med projektlederne samt monitorere eventuelle budget gaps
 • Understøttelse af generelle økonomiopgaver og kvalitetssikring af den finansielle information
 • Styringsinformation til chefer, projektledere og medarbejdere
 • Udarbejdelse og kvalitetssikring af afrapportering til bevillingsgivere
 • Deltagelse i udarbejdelsen af foreningens samlede budget og opfølgning herpå, samt deltagelse i udviklingen af økonomistyringen og ledelsesrapportering for organisationen
 • Aflæggelse af projektregnskaber til offentlige myndigheder og andre donorer

Vi ønsker os en kollega, der:

 • Har en relevant økonomisk baggrund inden for finans, regnskab eller lignende
 • Har erfaring med økonomistyring af projekter og kan arbejde med budgetter og budgetopfølgning
 • Trives med forskelligartede opgaver i en til tider uforudsigelig hverdag.
 • Har interesse i og gerne erfaring med digitalisering og automatisering af processer

Vi tilbyder
En spændende, udfordrende og udviklende fuldtidsstilling i en dynamisk og anerkendt organisation, hvor du kan du være med til at arbejde for en verden, hvor alle har ret til at bestemme over deres egen krop og seksualitet. En verden der ikke accepterer, at diskrimination, forfølgelse, sexsygdomme eller uønskede graviditeter, ødelægger liv både i Danmark og internationalt. Herudover vil du få en travl, ofte sjov og varieret dagligdag sammen med omkring ca. 50 dygtige kolleger på Amager.

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV senest den 9. september 2022 på https://www.sexogsamfund.dk/ledige-stillinger. Du bedes samle din ansøgning og dit CV i én PDF (brug evt. PDF merge). Ansøgninger der er fremsendt pr. e-mail vil ikke komme i betragtning til stillingen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan de rettes til Simone Muyingo Christensen på tlf. 30 18 26 39. Vi forventer at holde 1. runde samtaler den 20. september og – hvis du går videre til - 2. runde samtaler den 23. september.

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion til at søge den ledige stilling.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk.

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, race, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på omkring 60 mio. kr.