Menu Luk

Projektleder søges til nybyggerier i trekantområdet (Kolding)

Hansson og Knudsen A/S
Oprettet
01/06/2022
Ansøgningsfrist
18/08/2022
Lokation
værkstedsvej 7, Kolding, Denmark
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

Er du projektleder på udkig efter nye udfordringer?

Er du en type, der trives med at lede og drive større byggerier?

Har du interesse for det samspil, der er mellem bygherre, byggeri og rådgivere?

 

Så er du helt sikkert den profil, vi gerne vil samarbejde med i Hansson & Knudsen Nybyg.

Vi søger en team-orienteret profil, der trives med tværfaglige samarbejder og et levende miljø med plads til forskelligheder og til også at have et liv ved siden af jobbet.

Du er sikkert bygningskonstruktør eller -ingeniør af baggrund, men vi hører også gerne fra dig hvis du har anden baggrund. Vigtigst af alt er således at du nok har min. 5 års erfaring med byggeledelse eller projektledelse i byggeriet – og du har lyst til at udvikle dig sammen med os.

 

Mere om dig og det vi søger

Overordnet skal du lede projekter i udførselsfasen i samarbejde med projektchef og byggeriets andre aktører. Dine opgaver inkluderer blandt andet:

  • Planlægning
  • Økonomi- og mødestyring
  • Tidsplaner
  • Overblik over organisation
  • Sikkerhedsarbejde
  • … og meget mere

Vi kan tilbyde

Vi kan garantere dig en spændende og afvekslende dagligdag med stor indflydelse på dine opgaver. Nybyg-afdelingen er i kraftig vækst, og vi har en række interessante byggerier i vores portefølje, som vi skal arbejde med i de kommende år.

Vi tilbyder dig en hverdag i højt tempo med fagligt kompetente kollegaer og eksterne samarbejdspartnere samt gode arbejdsforhold. Nybyg-afdelingen har afsæt i trekantområdet, hvor vi varetager projekter fra den helt tidlige start til planlægning og kontrahering er gennemført.

Vi er en del af landets største entreprenørkoncern - Per Aarsleff A/S – og du bliver dermed en del af en stærk enhed med store ambitioner og mange muligheder.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, der foruden sundhedsforsikring, mulighed for køb af favorable medarbejderaktier mm. også giver mulighed for firmabil.

 

Yderligere information:

Vil du vide mere om stillingen og opgaverne, så er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Svend Erik Nielsen på tlf.: 29 69 74 00 eller e-mail: seni@hansson-knudsen.dk.

 

Send din ansøgning allerede nu

Samtaler afholdes løbende.