Menu Luk

Praktikant til kommunikation i Sex & Samfund

Sex og Samfund
Oprettet
22/09/2022
Ansøgningsfrist
27/11/2022
Lokation
Lergravsvej 63, Denmark
Kategori
Job type
Praktik  

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med til at kæmpe for alle menneskers ret til at bestemme over egen krop og seksualitet?

Vil du skrive tekster der engagerer, lave kampagner der gør en forskel og arbejde bredt med digitale medier?

Så er du måske vores nye praktikant til forårssemesteret 2023.

Som praktikant i Sex & Samfunds afdeling for Engagement og Mobilisering vil du blive en del af et sjovt og skarpt kommunikationsteam. Du vil være med til at producere og løfte indhold på vores SoMe-platforme (Facebook, Instagram, Twitter, TikTok mv.), udvikle kampagne- og kommunikationsformater og deltage i pressearbejdet.

Du vil få lov til at afprøve mange dele af kommunikationsarbejdet, så du får relevante erfaringer at bygge videre på. Og du vil selv kunne præge, hvor vi lægger fokus i dine opgaver.

 

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Skrive tekster til kampagner, nyhedsbreve, hjemmesider og pressearbejdet.
  • Producere kampagnemateriale i forbindelse med vores kampagner i foråret 2023 – heriblandt Barnevognsmarch på Mors Dag og 50-året for fri abort i Danmark. Her vil du bl.a. blive involveret i produktion af kampagnevideoer og annoncer til sociale medier.
  • Producere forskellige typer indhold til vores kanaler. Du vil være en del af hele processen fra idegenerering til udgivelse. Det kan for eksempel være idéer og produktion af grafikker til Instagram og Facebook, finde på sjove trends til TikTok eller skrive fængende artikler til hjemmesiden.
  • Assistere med diverse ad hoc kommunikationsopgaver.

 

Vi lægger vægt på, at du:

  • Læser på en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, retorik eller lignende.
  • Har interesse for digital og skriftlig kommunikation og er vant til at tænke i målgrupper.
  • Er kreativ, nysgerrig og følger med i trends på sociale medier.
  • At du har masser af energi, er initiativrig og at du trives i et arbejdsklima, hvor opgaver løses både i teams og alene.
  • Gerne har erfaring med en eller flere af følgende: indhold til sociale medier, nyhedsbreve, videoredigering, webredigering, layout og grafik.

 

Vi tilbyder:

Du vil blive del af et lille og hyggeligt kommunikationsteam på fire andre personer, der har hver deres spidskompetence inden for kommunikation, og som du vil kunne sparre med og få feedback fra. Du vil indgå på lige fod med resten af teamet, hvor dine idéer og inputs er værdsat. Vi arbejder tæt sammen med bla. Kampagne-, fundraising-  og politiske teams i Sex & Samfund.

Du vil få mulighed for at få stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, så de matcher lige præcis det, som du synes er spændende og sjovt at lave. Derudover vil du få masser af ansvar, støtte fra teamet og lov til at bruge og udvikle dine kompetencer. Vi har tit travlt, men har det også virkelig sjovt.

Vi vil gerne være et godt praktiksted, så vi tilbyder også en snak med vores nuværende eller tidligere praktikanter, så du kan få et indtryk af os som praktikplads.

Vi ser gerne, at du kan være hos os i ca. fem måneder på 30-37 timer om ugen med opstart i februar 2023 til juli/august 2023, men vi finder sammen ud af, hvad der passer bedst. Du må gerne i ansøgningen anføre, hvor lang tid du kan være i praktik.

Stillingen er ulønnet.

 

Ansøgning
Du kan ansøge om at komme i praktik ved at uploade din ansøgning og dit CV her i systemet senest den 3. november 2022. Da du kun kan uploade ét dokument, vil vi bede om, at du samler din ansøgning og dit CV i én PDF (Brug evt. PDF merge).

Samtaler afholdes i uge 45.

Yderligere oplysninger kan fås hos teamkoordinator for kommunikation Mikkel Dalum, md@sexogsamfund.dk

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på knapt 60 mio. kr.