Menu Luk

Praktikant til kommunikation i Sex & Samfund

Sex og Samfund
Oprettet
22/09/2022
Ansøgningsfrist
09/10/2023
Lokation
Lergravsvej 63, Denmark
Kategori
Job type
Praktik  

Stillingsbeskrivelse

Vil du være med til at kæmpe for alle menneskers ret til at bestemme over egen krop og seksualitet?

Vil du skrive tekster der engagerer, lave kampagner der gør en forskel og arbejde bredt med digitale medier?

Så er du måske vores nye praktikant til forårssemesteret 2023.

Som praktikant i Sex & Samfunds afdeling for Engagement og Mobilisering skal du, som en del af kommunikationsteamet, være med til at producere og løfte indhold på vores sociale medie-platforme, udvikle kampagne- og kommunikationsformater og deltage i pressearbejdet.

Du vil få lov til at prøve mange dele af kommunikationsarbejdet af, så du får relevante erfaringer at bygge videre på.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Skrive tekster til kampagner, nyhedsbreve, hjemmesider og pressearbejdet. Du både vil producere løbende indhold til vores sociale medier og kampagnemateriale i forbindelse med vores kampagner i foråret 2023 – heriblandt Barnevognsmarch på Mors Dag og 50-året for fri abort i Danmark.
  • Producere forskellige typer indhold til vores kanaler. Du vil være involveret i hele processen fra idegenerering til udgivelse. Du kan for eksempel blive involveret i produktion af kampagnevideoer og annoncer til sociale medier.
  • Assistere med diverse ad hoc kommunikationsopgaver.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Læser på en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, retorik eller lignende.
  • Har erfaring med skriftlig kommunikation og er vant til at tænke i målgrupper.
  • Har erfaring med en eller flere af følgende: indhold til sociale medier, nyhedsbreve (Active Campaign), videoredigering (gerne Premiere), webredigering (CMS), layout (InDesign/Photoshop).
  • Er systematisk og struktureret, da du skal kunne arbejde selvstændigt og bevare overblikket i et aktivt og kreativt miljø.

 Vi tilbyder:

Du vil blive del af et mindre kommunikationsteam på fire andre personer, der har hver deres spidskompetence inden for kommunikation, og som du vil kunne sparre med og få feedback fra. Vi håber, at du har masser af energi, er initiativrig og at du trives i et arbejdsklima, hvor opgaver løses både i teams og alene. Du vil få masser af ansvar, støtte fra teamet og lov til at bruge og udvikle dine kompetencer. Vi har tit travlt, men har det også virkelig sjovt.

Vi vil gerne være et godt praktiksted, så vi tilbyder også en snak med vores nuværende eller tidligere praktikanter, så du kan få et indtryk af os som praktikplads.

Vi ser gerne, at du kan være hos os i ca. fem måneder på 30-37 timer om ugen med opstart i februar 2023 til juli/august 2023, men vi finder sammen ud af, hvad der passer bedst.

Praktikken er ulønnet.

 

Ansøgning
Du kan ansøge om at komme i praktik ved at uploade din ansøgning og dit CV senest den 9. oktober 2022. Da du kun kan uploade ét dokument, vil vi bede om, at du samler din ansøgning og dit CV i én PDF (Brug evt. PDF merge).

Samtaler afholdes i uge 41/42.

Yderligere oplysninger kan fås hos teamkoordinator for kommunikation Mikkel Dalum, md@sexogsamfund.dk

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion til at søge den ledige stilling.

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på knapt 60 mio. kr.

Send
Drop filer her søg filer ...
Er du sikker på at ville slette denne fil?
/