Menu Luk

Internationalt orienteret studentermedhjælper til Sex & Samfund

Sex og Samfund
Oprettet
03/05/2023
Ansøgningsfrist
02/06/2023
Lokation
Lergravsvej 63, Denmark
Kategori
Job type
Deltid  

Stillingsbeskrivelse

Er du politisk interesseret? Og har du lyst til at arbejde med fremme seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder (SRSR) i Danmark og internationalt?

Så har vi en spændende stilling som studentermedhjælper 15 timer ugentligt i den Politiske Enhed i Sex & Samfund. Opgaverne vil spænde fra at understøtte vores arbejde med at fremme SRSR i relevante udviklingspolitiske og globale politiske kontekster, til at bidrage til kommunikationsarbejdet, indsamle viden og være med til at arrangere konferencer og møder.

Den politiske enhed er en stabsfunktion, hvor der både arbejdes med global og national politik og viden og du får mulighed for at styrke dine kompetencer både indenfor det nationale og internationale politiske felt.

Arbejdsopgaverne for stillingen omfatter:

 • At bistå med diverse policy-relaterede opgaver ift. at fremme SRSR i relevante nationale og globale politiske sammenhænge
 • Bistå med korrespondance, koordination, mødeafholdelse og research m.v.
 • Research til brug for baggrundsanalyser, positionspapirer m.m. og bidrage til diverse ad hoc-opgaver
 • Kommunikationsarbejde, så som udformning af opslag til sociale medier og debatindlæg, alt efter interesse og faglighed.
 • Diverse sekretariatsopgaver, herunder nationalt orienterede politiske opgaver
 • Ad hoc-opgaver så som referatskrivning, arkivering, rejseplanlægning m.m.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er politisk interesseret og orienteret. Kendskab til og interesse for SRSR og/eller EU-politik vil ses som en fordel.
 • Har erfaring med sekretariatsbetjening, arrangere møder og konferencer, varetage korrespondance, researche
 • Læser på en relevant videregående uddannelse og har min. 2 år tilbage af din uddannelse
 • kan jonglere skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk
 • Er god til hurtigt at sætte dig ind i nyt fagligt stof og skabe et overblik

Det er ikke en betingelse, at du er velbevandret i emnefeltet seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder og sammenhængen med udvikling, men det er en fordel, hvis du kender lidt til det.

Vi tilbyder:
Et spændende, udfordrende og udviklende job i en dynamisk og internationalt anerkendt organisation, hvor du kan du være med til at arbejde for en verden, hvor alle har ret til at bestemme over deres egen krop og seksualitet. En verden der ikke accepterer at diskrimination, forfølgelse, sexsygdomme eller uønskede graviditeter, ødelægger liv både i Danmark og i verden. Herudover vil du få en travl, ofte sjov og varieret dagligdag sammen med omkring ca. 50 dygtige kolleger på Amager, hvoraf de 4 arbejder i politisk enhed.

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk tilhørsforhold eller religion til at søge den ledige stilling.

Ansøgning
Du kan søge stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV senest den 2. juni 2023. Vi holder samtaler i løbet af uge 25 med henblik på ansættelse pr. 1. august 2023.

Vi vil bede dig samle din ansøgning og dit CV i én PDF (brug evt. PDF-merge). Ansøgninger der er fremsendt pr. e-mail, vil ikke komme i betragtning til stillingen.

Yderligere oplysninger kan fås hos Politisk Chef, Maria Lindhardt på ml@sexogsamfund.dk

Du kan læse mere om vores arbejde på www.sexogsamfund.dk.

Sex & Samfund er en privat og ikke-kommerciel forening uden partipolitisk eller religiøs tilknytning. Sex & Samfund arbejder nationalt såvel som internationalt for at sikre den enkeltes seksuelle og reproduktive rettigheder uanset alder, køn, etnisk oprindelse, religion, seksuel præference, politisk tilhørsforhold samt ægteskabelige og social status. Sex & Samfunds årsomsætning er på knapt 60 mio. kr.