Menu Luk

Entrepriseledere søges til Hansson & Knudsen Nybyg

Hansson & Knudsen A/S
Oprettet
19/05/2022
Ansøgningsfrist
18/08/2022
Lokation
Værkstedsvej 14, Kolding, Denmark
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

Er du konstruktør, ingeniør, arkitekt, maskinmester, installatør mm. med ambitioner om en karriere i en spændende koncern?

Så kan du være en af de entrepriseledere, vi søger i Hansson & Knudsen Nybyg.

Vi forestiller os, at du har en ”spids pen” og godt kan lide, når der er styr på tingene.

Du trives med at skabe struktur i hverdagen, og når du afholder møder.

Du kan sikkert også lide, når forskellige fagligheder mødes, og det skaber en god dynamik.

 

Vi søger team-orienterede profiler, der kan se sig selv udvikle sig hos os. Måske er du helt nyuddannet konstruktør, maskinmester, ingeniør mm. - måske har du nogle års erfaring - eller måske kommer du med en helt anden baggrund, som vi slet ikke har tænkt på?

Du kommer til at træde ind i et dynamisk miljø med plads til forskelligheder - og selvom vi er glade for vores arbejde, så vil vi også have et liv ved siden af. Det regner vi også med, at du vil.

 

Mere om dig og det vi søger

Overordnet skal du lede entrepriser i samarbejde med projektleder, projektchef og projektets andre samarbejdspartnere.

Dine opgaver:

  • Dokumentation på byggepladsen
  • Kontraktstyring
  • Byggejura/retsforhold
  • Entreprisestyring
  • Kvalitetssikring
  • … og en masse andet

 

Vi kan tilbyde

Vi kan garantere dig en spændende og afvekslende dagligdag med stor indflydelse på dine opgaver. Nybyg-afdelingen er i kraftig vækst, og vi har en række interessante byggerier i vores portefølje, som vi skal arbejde med i de kommende år.

Vi tilbyder dig en hverdag i højt tempo med fagligt kompetente kollegaer og eksterne samarbejdspartnere samt gode arbejdsforhold. Nybyg-afdelingen har afsæt i trekantområdet, hvor vi varetager projekter fra den helt tidlige start til planlægning og kontrahering er gennemført.

Vi er en del af landets største entreprenørkoncern - Per Aarsleff A/S – og du bliver dermed en del af en stærk enhed med store ambitioner og mange muligheder.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, der foruden sundhedsforsikring, mulighed for køb af favorable medarbejderaktier mm. også giver mulighed for firmabil.

 

Yderligere information:

Vil du vide mere om stillingen og opgaverne, så er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Svend Erik Nielsen på tlf.: 29 69 74 00 eller e-mail: seni@hansson-knudsen.dk.

 

Send din ansøgning allerede nu

Samtaler afholdes løbende.