Menu Luk

Diversitets- og inklusionskoordinator med flair for compliance til Sex & Samfunds internationale arbejde

Sex og Samfund
Oprettet
16/03/2023
Ansøgningsfrist
10/04/2023
Lokation
Lergravsvej 63, København, Denmark
Kategori
Job type
Fuldtid  

Stillingsbeskrivelse

 Vil du være med til at arbejde for at alle har friheden til at bestemme over egen køn, krop og seksualitet? Tror du på seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder for alle, og at vejen frem er skabe forandring i stærke, repræsentative partnerskaber? Så er du måske lige den vi mangler på holdet.

Som diversitets og inklusionskoordinator spiller du en afgørende rolle i at drive samt udvikle Sex & Samfunds diversitets og inklusionsportefølje. Du vil i tæt samarbejde med partnere i det Globale Syd og kolleger på sekretariatet navigere i en aktuel agenda med henblik på at fremme seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder for alle. Koordinatoren vil spille en central rolle for Sex & Samfund ift. at efterleve donorkrav og kriterier både for medarbejdere på sekretariatet såvel som samarbejdspartnere i det Globalt Syd. Stillingen er en midlertidig ansættelse på et år med mulighed for forlængelse.

Opgaverne i stillingen er blandt andet:

 • At lede Sex & Samfunds inklusion og diversitetsprogramindsatser i Østafrika
 • At udvikle Sex & Samfunds indsatser med henblik på at fremme SRSR, ligestilling og inklusion for kvinder, piger, LGBT+ personer, og andre strukturelt ekskluderede personer og grupper i tæt dialog, sparring og samarbejde med partnere.
 • At sikre at læring og evidens fra programarbejdet bruges aktivt til at justere eksisterende programarbejde og tilgange.
 • At repræsentere og kommunikere organisationens inklusions- og diversitetsarbejde i Danmark og internationalt i relevante arbejdsgrupper, fora, etc.
 • Sikre at Sex & Samfund efterlever donor specifikke compliance krav inklusiv forestå analyser, udarbejde anbefalinger, handleplaner, politikker, samarbejdsaftaler, kontrakter, o.a. for sekretariatet såvel som samarbejdspartnere.
 • At udvikle og facilitere træning og kapacitetsstyrkelsesaktiviteter blandt Sex & Samfunds medarbejdere og partnere.

Om dig:

Vi lægger vægt på at du har relevant projektledererfaring med en alsidig donorportefølje, samt samarbejdserfaring med partnere i Danmark såvel som det Globale Syd. Derudover er det vigtigt for os at du:

 • Har indgående viden og kendskab til LGBT+ problematikker i en global kontekst - gerne specifik i forhold til Kenya og Uganda
 • Har erfaring med alle aspekter af programcyklus så som udvikling af ToC og RF/LFA, monitorering og evaluering samt erfaring med budgetstyring.
 • Er god til at indgå i og vedligeholde gode partnerskabsrelationer med forskelligartede aktører.
 • Har erfaring med at udarbejde kontrakter, partnerskabsaftaler, partnerskabsrammer mv., med viden om institutionelle donorrammer.
 • Har erfaring med at udvikle og facilitere træning og kapacitetsstyrkelsesaktiviteter.
 • Har stærke analytiske og dokumentationsegenskaber, er detail orienteret og har et blik for detaljer.
 • Er en holdspiller, men også evner at arbejde selvstændigt og struktureret.
 • Det er et krav, at du er flydende på dansk og engelsk skriftligt såvel som mundtligt – sprogkundskaber indenfor fransk og / eller arabisk vil være et plus.
 • Du er villig til at rejse 30-40 dage om året.

Vi tilbyder:

En spændende, udfordrende og udviklende stilling i international afdeling, i en dynamisk og anerkendt organisation, hvor du kan du være med til at arbejde for en verden, hvor alle har ret til at bestemme over deres egen krop og seksualitet. En verden der ikke accepterer, at diskrimination, forfølgelse, sexsygdomme eller uønskede graviditeter, ødelægger liv både i Danmark og internationalt. Herudover vil du få engagerende og varieret dagligdag sammen med omkring ca. 50 dygtige kolleger på Amager. Du bliver end del af en dynamisk og faglig stærk afdeling hvor godt kollegaskab og trivsel er i fokus.

Yderligere oplysninger kan fås hos international chef, Kristine Mærkedahl Jensen kmj@sexogsamfund.dk

Ansøgning

Du skal uploade din ansøgning og dit CV samlet i én PDF (Brug evt. PDF merge) senest den 10 april 2023. Ansøgninger der er fremsendt pr. e-mail vil ikke komme i betragtning til stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 2023.

Sex & Samfund betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset køn, seksualitet, alder, etnisk baggrund eller religion til at søge den ledige stilling.