Menu Luk

Stefan Mølgaard Dall

Gør-det-selv gut med hænderne godt skruet på, søger lærlingeplads som voksenlærling.
  • Odense C, Denmark
  • 27/06/2022

Efter en årrække som både ansat og ansvarshavende i salg- og servicebranchen, samt en afsluttet HF, søger jeg nu job i tømrerfaget, som jeg ønsker at beskæftige mig med de næste mange år. Jeg håber meget, at starten på min tømrer-karriere kan blive hos jer, da jeg er sikker på, at vi kan blive et godt match. Det tiltaler mig med en veletableret virksomhed med alsidighed inden for tømrerfaget. I mig vil I få en medarbejder, der er grundig og arbejdsom. Jeg er en pligtopfyldende teamplayer, som også kan arbejde selvstændigt.

Jeg har altid været interesseret i at bygge ting, om det så har været at bygge et nyt køkken for min mor eller et mere detaljeorienteret arbejde i en indbygget vægreol derhjemme. Derudover har jeg 4 måneders erfaring fra min læreplads i Muffbyg Fyn, så håndværk interesserer mig meget. Mine mange år i salg- og servicebranchen har givet mig en masse kompetencer i menneskelige relationer og service, som jeg kan bruge i mit samarbejde med kollegaer og kunder.

Jeg er 30 år, udadvendt, glad og altid imødekommende. I skal vælge mig som lærling, fordi jeg kan bidrage med en god arbejdsattitude, respekt for håndværket og det gode resultat. Jeg stræber efter at være en god kollega og er fleksibel og punktlig. I min fritid bruger jeg meget tid på løb og dyrker det på et forholdsvist seriøst plan.

Jeg håber meget, at min ansøgning har vakt jeres interesse og kommer gerne forbi til en samtale. Jeg kan starte med det samme.

Kategori
Din email
Locked
Telefon
Locked

Uddanelse

HF @ HF & VUC Fyn
jan 2021 — jun 2022

Erfaring

Tømrerlærling @ Muffbyg Fyn
feb 2022 — Current

Muffbyg Fyn
Februar 2022 – nu
I Muffbyg har jeg arbejdet med en masse forskellige opgaver, herunder udskiftning af vinduer,
renovering af kviste, isolering af lofter, havehegn, skillevægge, gipsarbejde og meget andet. Mine
måneder i tømrerfaget har bekræftet mig i, at det er den helt rigtige vej for mig at gå.

Kontakt kandidaten

Login or register as Employer to contact this candidate.