Menu Luk
window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-SZBS403JCW');

Modtager du uopfordrede ansøgninger via e-mail eller papir?

Modtager du mere end 1 ansøgning den næste måned er investeringen i vores rekrutteringssystem tjent ind når du modtager den næste ansøgning!

Har I ikke et rekrutteringssystem til den daglige håndtering af de uopfordrede ansøgninger der kommer ind via e-mail eller papir, går man ofte glip af det guld der ligger i disse henvendelser.

Vi ser således fra vores kunder, at med en god opdateret CV bank kan man besætte op mod 20-30% af de stillinger der slås op, med kandidater fra CV banken. Det er således penge direkte ned på bundlinjen, fremfor udgifter til jobannoncer, honorarer til rekrutteringsvirksomheder mv.

Med et rekrutteringssystem til at håndtere de uopfordrede ansøgninger opnår du en lang række fordele:

 • Kandidater får med det samme svar, via e-mail, at I har modtaget deres ansøgning
 • Er kandidaten ikke et emne for jer ændres status til ”Afslag”, hvorefter der sendes et pænt afslag, via e-mail, til kandidaten
  • Alene på disse to områder har du nu sparet udgiften til vores system hjem igen, når du ser på det tidsforbrug du ellers bruger på at bekræfte og give afslag til uopfordrede ansøgere!
 • Er kandidaten et emne I måske kan tilbyde ansættelse på et senere tidspunkt placeres kandidaten nu i en emnegruppe som f.eks. funktionær, elev, leder, praktikant, timelønnede etc. Når I f.eks. om 4 måneder således står og mangler en ny leder, er det således nemt at kontakte de potentielle ”guldkorn” der ligger i jeres CV bank
 • Kandidater ligger op til 6 måneder i CV banken hvorefter de automatisk slettes. I har hermed en opdateret CV bank med kandidater, der hele tiden er ”varme”. I læner jer hermed desuden op ad intentionen i GDPR på dette område, idet man ikke bør beholde en ansøgning i længere tid end denne har relevans
 • I vores system skal kandidater blot angive navn, e-mail og tilknytte deres CV/ansøgning for at sende en uopfordret ansøgning – de møder således ikke en “mur” af formularfelter der ofte afskrækker mange fra at søge

Hvad med de ansøgninger vi modtager på papir?

Du kender det sikkert selv, at en ansøger der kommer ud til jer i virksomheden med en ansøgning, ofte er en person man lægger mere mærke til, end bunken af ansøgninger der ellers ligger spredt rundt hos jer.

Mange gange er man måske også forbeholden for at modtage ansøgninger på papir, fordi man ikke lige får slettet ansøgningen igen. Sendes ansøgningen endvidere rundt til en række kollegaer, sker dette helt sikkert ikke.

Med et rekrutteringssystem er det dog enkelt og nemt også at håndtere de ansøgninger der kommer ind på papir. Du scanner det blot og sender det ind i rekrutteringssystemet!

Kom i gang ganske gratis uden bindinger og forpligtelser – og er du tilfreds med systemet kan du fremover håndtere jeres uopfordrede ansøgninger for kr. 63/md.

 • Vores system kræver ingen træning eller uddannelse
 • Det virker med det samme når du har udfyldt få virksomhedsoplysninger
 • På jeres hjemmeside laver I også blot et direkte link til det stillingsopslag der fremover håndterer jeres uopfordrede
  ansøgninger. Du kan se hvordan nogle af vores kunder gør dette her:

Hos os betaler du ikke ekstra for flere brugere!

En CV bank er først rigtig god når flere kollegaer har mulighed for at kigge med i denne. Derfor kan du tilknytte et ubegrænset antal kollegaer der får adgang til jeres CV bank – hermed sparer du således endnu mere tid i den daglige håndtering.

Kom i gang nu og udfyld nedenstående oplysninger – så kan du med det samme oprette og forbinde det stillingsopslag der fremover tager imod uopfordrede ansøgninger hos jer:

Brugerkonto
Virksomhed
Lokation
Modtager I stadigvæk jobansøgninger via e-mail eller papir?
Langt de fleste små- og mellemstore virksomheder håndterer stadigvæk ansøgere uden et rekrutteringsværktøj. I relation til Persondataforordningen må man gerne modtage ansøgninger således, men de må ikke opbevares længere end selve rekrutteringsprocessen kører.

Uopfordrede ansøgninger giver samtidig ekstra udfordringer, da disse også skal slettes når ansøgningen ikke længere er interessant. Kør en GDPR sikker rekruttering med vores rekrutteringssystem.
Previous slide
Next slide
Er du sikker på at ville slette denne fil?
/