Menu Luk

 

 

 

Mens vi holder lidt ferie kan du få gratis rekrutteringssystem de næste 12 måneder, uden bindinger eller forpligtelser. Tilbuddet løber frem til 31 august.

Udfyld blot nedenstående få oplysninger og brug koden ”sommer2022” når du vælger de 12 måneders adgang – her

Rekrutteringssystemet virker med det samme og kræver ingen uddannelse/træning da det er enkelt og intuitivt at arbejdet med.

Du kan endvidere forbinde vores rekrutteringssystem direkte med jeres hjemmeside GRATIS og på få minutter – læs mere her

Brugerkonto
Virksomhed
Lokation
Modtager I stadigvæk jobansøgninger via e-mail eller papir?
Langt de fleste små- og mellemstore virksomheder håndterer stadigvæk ansøgere uden et rekrutteringsværktøj. I relation til Persondataforordningen må man gerne modtage ansøgninger således, men de må ikke opbevares længere end selve rekrutteringsprocessen kører.

Uopfordrede ansøgninger giver samtidig ekstra udfordringer, da disse også skal slettes når ansøgningen ikke længere er interessant. Kør en GDPR sikker rekruttering med vores rekrutteringssystem.
Previous
Next

Savner du flere kvalificerede ansøgere i jeres søgeproces, så læs videre her!

Som en af den eneste jobportaler er Jobviser.dk fuldt integreret med de sociale medier. Det er således nemt at dele og sprede jeres stillingsopslag via medier som LinkedIn, Facebook, Twitter.

Men du kan også dele jeres ledige stillinger direkte via email-share, og denne funktion åbner op for helt nye muligheder. Specielt hvis I ønsker at belønne medarbejdere der kommer med en godt lead i rekrutteringsfasen, der i sidste ende resulterer i en nyansættelse.

Hvis vi forestiller os du sidder i en virksomhed med 20 projektledere og du skal ansætte endnu en kollega til denne gruppe, hvorfor så ikke aktivere disse 20 medarbejdere i denne proces?

De vil helt givet i deres netværk have venner, kammerater etc. der sidder med samme gode kompetencer og de ved sikkert også hvis deres deres ven, kammerat drømmer om nye udfordringer!

På alle jobannoncer er der mulighed for at dele jobannoncen via e-mail.

Det er denne funktion du skal anvende, hvis du også gerne vil belønne dine kollegaer for at komme med et lead, der i sidste ende giver jer den nye medarbejder I søger efter.

Hvor mange gange har I ikke søgt forgæves efter nye folk? eller ikke lige fundet de rette profiler? og hvad har det ikke kostet i spildte dyre jobannoncer?

Brug nogle få penge af de annoncekroner I alligevel bruger, og brug dem på at belønne de medarbejdere der kommer med de rigtige leads til jer!

  • Opfordre dine kollegaer til at dele jobannoncen via e-mail share i deres netværk og fremhæv, at såfremt et sådant lead i sidste ende resulterer i en fastansættelse, så kvitterer I med en bonus på kr. XXX 
  • Bonussen udbetales som almindelig løn og beskattes 
  • Ansætter I den nye medarbejder og har en kollega sendt en deling af opslaget før 1. samtale, kvitterer I med bonussen herfor
  • Er der flere medarbejdere der har peget på samme kandidat før 1. samtale og som efterfølgende ansættes, så deles bonussen mellem disse
  • Det er altid den delte mail der i sidste ende afgør hvem der er berettiget til en bonus

Abonner på personlige meddelelser

Du abonnerer på job, der matcher dine aktuelle søgekriterier

E-mail-meddelelser

E-mail-meddelelser vil blive sendt til dig Tilmeld

 

Brugerdefineret RSS-feed

Dit personlige RSS-feed er nedenfor, kopier adressen til din RSS-læser
Tilmeld

Er du sikker på at ville slette denne fil?
/