Menu Luk

Tiltræk flere kandidater til jeres ledige stilling

Når du har oprettet en virksomhedsprofil kan du indrykke en gratis jobannonce og således teste rekrutteringssystemet.

Jobviser.dk er dog mere end blot et rekrutteringssystem, da vi også er en velbesøgt jobportal med flere tusinde månedlige besøg, der giver god kontakt til jobsøgende, også de passivt jobsøgende. 

Med en virksomhedsløsning kan du samtidig opslå alle de jobannoncer du ønsker.

Opret en gratis jobannonce her på 2 min.

Brugerkonto
Virksomhed
Lokation

Savner du flere kvalificerede ansøgere i jeres søgeproces, så læs videre her!

Som en af den eneste jobportaler er Jobviser.dk fuldt integreret med de sociale medier. Det er således nemt at dele og sprede jeres stillingsopslag via medier som LinkedIn, Facebook, Twitter.

Men du kan også dele jeres ledige stillinger direkte via email-share, og denne funktion åbner op for helt nye muligheder. Specielt hvis I ønsker at belønne medarbejdere der kommer med en godt lead i rekrutteringsfasen, der i sidste ende resulterer i en nyansættelse.

Hvis vi forestiller os du sidder i en virksomhed med 20 projektledere og du skal ansætte endnu en kollega til denne gruppe, hvorfor så ikke aktivere disse 20 medarbejdere i denne proces?

De vil helt givet i deres netværk have venner, kammerater etc. der sidder med samme gode kompetencer og de ved sikkert også hvis deres deres ven, kammerat drømmer om nye udfordringer!

På alle jobannoncer er der mulighed for at dele jobannoncen via e-mail.

Det er denne funktion du skal anvende, hvis du også gerne vil belønne dine kollegaer for at komme med et lead, der i sidste ende giver jer den nye medarbejder I søger efter.

Hvor mange gange har I ikke søgt forgæves efter nye folk? eller ikke lige fundet de rette profiler? og hvad har det ikke kostet i spildte dyre jobannoncer?

Brug nogle få penge af de annoncekroner I alligevel bruger, og brug dem på at belønne de medarbejdere der kommer med de rigtige leads til jer!

  • Opfordre dine kollegaer til at dele jobannoncen via e-mail share i deres netværk og fremhæv, at såfremt et sådant lead i sidste ende resulterer i en fastansættelse, så kvitterer I med en bonus på kr. XXX 
  • Bonussen udbetales som almindelig løn og beskattes 
  • Ansætter I den nye medarbejder og har en kollega sendt en deling af opslaget før 1. samtale, kvitterer I med bonussen herfor
  • Er der flere medarbejdere der har peget på samme kandidat før 1. samtale og som efterfølgende ansættes, så deles bonussen mellem disse
  • Det er altid den delte mail der i sidste ende afgør hvem der er berettiget til en bonus
Er du sikker på at ville slette denne fil?
/